CORONA aangepaste dienstverlening

Coronavirus

Overzicht belangrijkste maatregelen

Nu onze samenleving weer langzaam ‘open gaat’ past Stek de coronamaatregelen aan. Onze kantoren in Lisse en Noordwijk zijn weer open. Wij vragen u de algemene voorzorgsmaatregelen te nemen: 1,5 meter afstand houden en coronaklachten melden vooraf. Onze medewerkers werken nog vooral vanuit huis.

Reparaties

Het is weer mogelijk reguliere repartieverzoeken uit te voeren. We vragen u begrip als het iets langer duurt. We werken de komende tijd de achterstanden weg.

  • Het is nog niet mogelijk via Mijn Stek reparatie-afspraken te maken. Wij verzoeken u te bellen.
  • Wordt de klus uitgevoerd, houdt u dan alstublieft 1,5 meter afstand van onze vakmensen. We schudden geen handen en slaan iets te drinken af. Ook vragen we u om een mondkapje te dragen, de woning voorafgaand aan de klus goed te ventileren en de werkruimte goed bereikbaar te maken of leeg te ruimen.

Bereikbaarheid

Onze balies in Lisse en Noordwijk zijn vanaf 25 mei weer open voor bezoek. Er mag een maximum aantal bezoekers tegelijk aanwezig zijn. Wilt u een medewerker wat uitgebreider spreken, maak dan een afspraak. Deze afspraken zijn in overleg digitaal, telefonisch of in een aangepaste spreekkamer op kantoor.

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur: 0252- 430 500, stuur een bericht via Mijn Stek of stuur een e-mail.

Verhuur

Bij de verhuring van woningen kan weer iets meer.

  •  Opzeggingen kunnen als gebruikelijk worden doorgegeven en afgehandeld. De voor- en eindinspecties bij een opzegging doen wij als u nog in de woning woont. We dragen een mondkapje bij een bezoek, komen in principe alleen en houden afstand.

  • Bezichtigingen in een woning zijn mogelijk als de vorige huurder  is verhuist. Het kan zijn dat er nog werkzaamheden plaatsvinden in de lege woning door bijvoorbeeld een aannemer. We houden afstand tot elkaar en dragen mondkapjes.

Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens het veiligheidsprotocol ‘Samen veilig doorwerken’. Dit geldt voor alle aannemers en andere partijen die voor ons werken. Het protocol is een handvat voor de veilige uitvoering van werkzaamheden.

> meer informatie over Samen veilig doorwerken
> actuele versie protocol Samen veilig doorwerken

Leefbaarheid

De wijkbeheerders en woonconsulenten beperken nog fysiek contact met huurders. Heeft u vragen over betalingsregelingen, urgentieaanvragen, overlastmeldingen of het inleveren van formulieren? Deze worden zoveel mogelijk telefonisch beantwoord. Afspraken voor een persoonlijk gesprek zijn bij voorkeur telefonisch, maar kunnen ook op kantoor. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht en houden we afstand tot elkaar.

Zie ook