CORONA balie Noordwijk gesloten, Lisse alleen op afspraak open

Zelf klussen in de woning

U heeft als huurder veel klusvrijheid binnen in uw huurwoning. Aan de buitenzijde van de woning zijn beperkte veranderingen mogelijk.

Wat mag ik allemaal aanpassen?

Kleine veranderingen zoals schilderen, behangen en planken ophangen zijn zonder toestemming mogelijk. Voor grotere veranderingen heeft u altijd onze toestemming nodig. Onderaan deze pagina leest u welke stappen u doorloopt voor het aanvragen van grotere veranderingen.

Let op: bent u huurder van een woning in een gebouw waar ook koopwoningen zijn? Neemt u dan contact op met ons, wij sturen uw aanvraag door naar de VvE- beheerder.

Lees onze klusvoorwaarden goed door

De voorwaarden voor de meeste klussen staan op deze pagina. Heeft u vragen over een klus? Stuur ons een bericht via Mijn Stek.

> naar Mijn Stek

U ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie

Afhankelijk van het type klus krijgt u direct toestemming. Bij toestemming kunt u direct starten met uw klus. Twijfelen wij? Dan komt onze opzichter bij u langs om mee te kijken.

U heeft toestemming gekregen

Dus u kunt direct starten met klussen. Houdt hierbij rekening met onze voorwaarden.

Wanneer u een zelf aangebrachte verandering heeft aangevraagd, ontvangt u een toestemmingsbrief. In deze brief staat vermeld wat u met de zelf aangebrachte verandering doet wanneer u verhuist. Als de nieuwe huurder de zelf aangebrachte verandering overneemt, hoeft u deze niet te verwijderen uit de woning.

Laat uw klus controleren

Is de opzichter op bezoek geweest om de klus met u door te nemen? Maak dan een nieuwe afspraak met de opzichter zodra uw klus is afgerond. Dan komt hij graag het resultaat bekijken en beoordelen.

Is de opzichter niet langs geweest en heeft u al toestemming gekregen? Dan hoeft u niets door te geven en wensen we u veel plezier met de aangebrachte verandering.