CORONA aangepaste dienstverlening

Nieuws

Betere isolatie voor minder geluidsoverlast

16 september 2021

Minder herrie voor bewoners aan een drukke straat. Dat is het doel van de werkzaamheden die deze maand worden uitgevoerd bij woningen van Stek aan de Broekweg in Lisse. De Omgevingsdienst West-Holland geeft subsidie voor deze maatregelen.

Lees meer

Stek-pagina's in Weekendkrant Bollenstreek

9 september 2021

Nieuwsgierig naar het woningaanbod van Stek, onze koffietour op Burendag, nieuwe bouwplannen in Hillegom en Noordwijk en onze deelname aan een Europees project om woningen beter en duurzamer te renoveren? Op onze pagina's in de Weekendkrant voor de Bollenstreek vertellen we er alles over.

Lees meer

Meepraten over wijk Geestwater

2 september 2021

Stek is een van de partners bij het ontwikkelen van de nieuwe woonwijk Geestwater, aan de zuidkant van Lisse. In deze laatste uitbreidingswijk van het dorp is ruimte voor ongeveer 450 woningen voor alle doelgroepen en voor elke portemonnee.

Lees meer

Stek waarschuwt tegen babbeltruc

1 september 2021

Het is triest dat we dit bericht met een zekere regelmaat moeten herhalen, maar er zijn weer oplichters actief die met babbeltrucs uw bankrekening proberen leeg te halen. Eerder deze maand werden twee van onze huurders in Lisse hier het slachtoffer van. Wijkagenten laten weten dat er ook meldingen komen uit andere delen van de Bollenstreek.

Lees meer