Nieuws

Jaarverslag Stek: ‘Alle kansen benutten om woningvoorraad te vergroten’

30 juni 2022

De woningnood laat zich bij Stek gemakkelijk vangen in cijfers. Op elke vrijkomende sociale huurwoning in de Bollenstreek werd vorig jaar door gemiddeld 200 woningzoekenden gereageerd. De nood is het hoogst in Noordwijk, waar gemiddeld 382 keer werd ingeschreven op een beschikbare woning. In Hillegom was dat 145 keer.  De zoektijd van een actief woningzoekende bij Stek is de afgelopen vier jaar opgelopen van 17,4 naar 28,7 maanden.

Lees meer

Tuingereedschap te leen in Lisse

23 juni 2022

Woon je in Lisse en huur je een woning van Stek? Hebt je een leuke tuin, maar mis je gereedschap om deze bij te houden? Dan kan je vanaf nu handgereedschap lenen! Wijkbeheerder Jorn legt in een korte vlog uit hoe het werkt.

Lees meer

Jaarverslag 2021 gepubliceerd

13 juni 2022

Elk jaar brengt Stek een jaarverslag uit. In dit jaarverslag leggen we verantwoording af over onze inzet en onze resultaten in het afgelopen jaar.

Lees meer

Overeenkomst voor huurwoningen aan de Frans Halsstraat

7 juni 2022

Het college van B&W van Lisse heeft akkoord gegeven voor de overeenkomst tussen de gemeente en Woonstichting Stek voor de bouw van vijftig sociale huurwoningen aan de Frans Halsstraat 6. Deze plek is ook bekend als de locatie van de voormalige Rembrandtschool. Vandaag tekenden Stek en wethouder Jolanda Langeveld de officiële stukken.

Lees meer