CORONA aangepaste dienstverlening

17 mei 2021

Stek start verhuur nieuwbouw Northgo in Noordwijk

Vandaag start Stek met het adverteren van de nieuwbouwwoningen in het nieuwe Northgo-wijkje in Noordwijk. In totaal worden er 61 woningen verhuurd, variërend van eengezinswoningen tot appartementen met verschillende indelingen. De woningen worden aangeboden via het woonruimteverdeelsysteem hureninhollandrijnland.nl. Geïnteresseerden kunnen via deze website reageren op de verschillende woningen.

Bezichtigen

In deze tijd van corona kunnen de woningen helaas niet op locatie worden bezichtigd. Er zijn daarom filmpjes gemaakt waarmee ‘digitaal’ door de verschillende woningtypen kan worden gelopen. Alle filmpjes zijn te vinden via de link op de projectpagina van de website.

> Project Northgo Noordwijk

Zoekt u een woning?

Via HureninHollandRijnland kunnen geïnteresseerden reageren op de verschillende woningen. Per woningtype staat vermeld op basis van welke criteria  de woningen worden verdeeld en hoe de verschillende doelgroepen van woningzoekenden worden bediend.
Ben u nog niet ingeschreven? Lees hoe u dat doet!

> Van woningzoekende tot huurder

Veel afwisseling

De bebouwing op het Northgo-terrein is heel gevarieerd. Er is een appartementencomplex langs de doorgaande Duinwetering, er zijn eengezinswoningen aan de Johanna van Hoornstraat en aan de Susanna van Ettenstraat zijn beneden- en bovenwoningen gebouwd. Deze laatste vormen - met het Thuishuis voor alleenstaande 55-plussers - een soort hof met een binnentuin. Het project is ook in vogelvlucht te zien.

> Project Northgo Noordwijk in vogelvlucht  

Gerelateerde berichten

29 april 2021

Woningen Northgo-wijkje binnenkort verdeeld

15 april 2021

Veel animo voor plek in Thuishuis Noordwijk