2 september 2022

Inloopspreekuur doorstroomadviseur

Doorstroomadviseur Anita Heemskerk organiseert vanaf 7 september iedere twee weken een inloopspreekuur. Dit spreekuur is voor huurders die willen verhuizen naar een woning die beter bij hen past. Ze is afwisselend aanwezig in Noordwijk en Noordwijkerhout.

De doorstroomadviseur helpt mensen in Noordwijk en Noordwijkerhout aan een andere huurwoning

Anita Heemskerk helpt huurders van Woonstichting Stek en Woningstichting Sint Antonius van Padua die zoeken naar een woning die beter bij hun situatie past. Samen met de huurder zet zij voor- en nadelen op een rijtje en bekijkt of het mogelijk is door te stromen naar een andere woning.

Wilt u contact?

Anita Heemskerk is op woensdagen telefonisch bereikbaar: 06 - 86 86 76 62. Voor een persoonlijk gesprek is twee keer per maand op woensdagochtend een inloopspreekuur:

  • Iedere eerste woensdag van de maand 10.00 tot 11.00 uur bij boekhandel Van der Meer, De Keuvel 1, Noordwijk. Dit is een duo-spreekuur met sociaal makelaar Roy van Schie van Welzijn Noordwijk. De eerste keer op deze locatie is op woensdag 7 september.
  • Iedere derde woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur in Noordwijkerhout bij Voor ieder 1, Via Antiqua 23. De eerste keer op deze locatie is op woensdag 21 september.

Huurt u bij Stek in Hillegom, Lisse of Teylingen?

U kunt contact opnemen over doorstromen met de verhuurmakelaars van Stek. Hiervoor belt u het algemene nummer:  0252-430 500.

De doorstroomadviseur is een initiatief van gemeente Noordwijk, woonstichting Stek en woningstichting Sint Antonius van Padua.