14 januari 2022

Stek zoekt nieuwe bestuurder

Nu de huidige directeur/bestuurder rond de zomer de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, is Stek op zoek naar een opvolger (m/v). De Raad van Commissarissen van Stek heeft met inbreng van het managementteam, de ondernemingsraad en de huurdersorganisaties het profiel voor de nieuwe bestuurder vastgesteld.

Het huidige Stek is ontstaan uit de fusies van meerdere woningcorporaties in de Bollenstreek. Samen met het MT en alle medewerkers wordt van de nieuwe directeur-bestuurder verwacht dat deze verder werkt aan het samensmeden van de organisatie tot een nieuw geheel.

Open houding

Uit het profiel blijkt dat Stek behoefte heeft aan een nieuwe directeur-bestuurder die betrokkenheid toont, een open houding heeft en ‘sprankeling’ kan brengen. Het is belangrijk dat hij of zij de relatie met de twee huurdersorganisaties en de RvC in goed vertrouwen verder ontwikkelt en het partnerschap met de gemeenten en andere maatschappelijke organisaties opzoekt. “Dit alles met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.”