Stek verhuist in januari 2023 - Lees belangrijke informatie

20 januari 2023

Stek zoekt nieuwe bestuurder

De huidige directeur/bestuurder gaat rond de zomer met pensioen. Stek is daarom de werving gestart voor een opvolger (m/v).

De Raad van Commissarissen van Stek heeft met inbreng van het managementteam, de ondernemingsraad en de huurdersorganisaties het profiel voor de nieuwe bestuurder vastgesteld. Het bureau Whyz Executive Search begeleidt deze werving.

Hillegom

Het huidige Stek is ontstaan uit de fusies van meerdere woningcorporaties in de Bollenstreek. In coronatijd is het nieuwe Stek vanuit twee locaties gaan werken. Vanaf 23 januari wordt dat in een kantoor aan de Wilhelminalaan 3 in Hillegom. Samen met het MT en alle medewerkers wordt van de nieuwe directeur-bestuurder verwacht dat deze de volgende stappen zet in het verder samensmeden van de organisatie tot een nieuw geheel.

Verbindend

In het profiel is te lezen dat Stek behoefte heeft aan een verbinder, die zich comfortabel voelt in diverse politieke omgevingen en visie heeft op volkshuisvestelijke en maatschappelijk ingewikkelde vraagstukken. Het is belangrijk dat hij of zij de relatie met de twee huurdersorganisaties en de RvC in goed vertrouwen verder ontwikkelt en het partnerschap met de gemeenten en andere maatschappelijke organisaties opzoekt. “Dit alles met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.”

> naar vacature bij Whyz Executive Search

Gerelateerde berichten

3 augustus 2022

Nieuwe RvC voor Stek