Warning message

Inzending op dit formulier zijn gesloten.
Home > Ik huur > Reparatieverzoek melden

Reparatieverzoek melden

Het is op dit moment tijdelijk niet mogelijk om online reparatieverzoeken te melden. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen.

 

Wij houden uw woning in goede conditie en voeren een groot deel van het onderhoud en de reparaties uit. U bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud. Wie welke werkzaamheden uitvoert, leest u in de folder Onderhoud aan de woning.

Reparaties Stek en Vooruitgang

Voor reparaties kunt u het snelste en makkelijkste inloggen op Inloggen Mijn Stek. Daar kunt u direct een afspraak inplannen, zodat er iemand bij u langskomt. Heeft nog geen inloggegevens? Neem contact op via 0252 - 430 500 en u ontvangt direct de juiste informatie.
U kunt ook bellen naar 0252 - 430 500 of een mail sturen naar info@stek-wonen.nl. Vergeet niet uw gegevens hierin te vermelden en het onderwerp van uw reparatieverzoek. Wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Spoedreparatie Stek en Vooruitgang

Voor dringende reparatieverzoeken buiten kantooruren kunt u gewoon Stek bellen via (0252) 430 500. U krijgt eerst de melding dat ons kantoor gesloten is. Daarna wordt u automatisch doorverbonden naar onze bereikbaarheidsdienst. 

Riolering

Stek
Storingen en klachten over de riolering meldt u direct bij Riool.nl 0252 – 430560.  U krijgt dan contact met riool.nl en zij maken verdere afspraken met u.  Voor spoedeisende gevallen kunt u dit nummer ook 's avonds en in het weekend bellen.
Vooruitgang
U kunt contact opnemen met Van Os, 071 - 576 3559 of service@freekvanos.nl

CV-ketel

Stek
Storingen aan uw cv-ketel kunt u rechtstreeks melden aan de installateur die uw ketel onderhoudt. Het telefoonnummer vindt u op de cv-ketel. Buiten kantooruren kunt u alleen bellen als de gehele installatie is uitgevallen.
Vooruitgang
U kunt Bonarius bellen op nummer 088 - 115 13 13

Glas

Stek
Heeft u via Stek een glasverzekering? Bel in geval van glasbreuk u naar 0252- 430 590. Als u nog geen glasverzekering heeft, zijn de kosten voor herstel voor uw eigen rekening. U kunt natuurlijk ook bij Stek een glasverzekering afsluiten. Dit kunt u zelf eenvoudig regelen via Inloggen Mijn Stek (rechtsboven op deze pagina). 
Vooruitgang
Uw woning is aangemeld bij een glasverzekering. Bij glasbreuk kunt u direct bellen naar 0252- 430 590 om uw schade aan het glas te melden.


Veelgestelde vragen

 • Als ik een reparatieverzoek heb ingediend, hoe snel komt er dan iemand langs?

  Als u een reparatieverzoek indient op de website bij Mijn Stek kunt u in veel gevallen direct een afspraak inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt. 

 • Ik wil graag achterpad verlichting aanvragen, kan dat?

  Dit kunt u bij ons aanvragen. Als het mogelijk is om achterpadverlichting te plaatsen dan kunnen wij dit kosteloos doen. Ter compensatie van het energieverbruik van de lamp brengen wij 1 euro huur in mindering per maand. 

 • Ik wil graag een keukenonderdeel bijbestellen. Hoe weet ik wat het juiste type is?

  Onderin het gootsteenkastje is een sticker geplakt met alle gegevens over uw keuken. U kunt hierop lezen welk type keuken u heeft en bij welke keukenleverancier u zelf onderdelen (op eigen kosten) kunt bijbestellen.

 • Ik wil graag zonnepanelen en wil hier meer over weten.

  U kunt zich aanmelden voor zonnepanelen door te mailen of bellen naar Stek. Een Medewerker Service en Advies plaatst uw gegevens dan op de lijst. Wij nemen deze lijst eens per kwartaal in behandeling. Het kan dus lang duren voordat u hier iets over gaat horen. Als u voor zonnepanelen in aanmerking komt zult u een aanbieding ontvangen van het bedrijf dat zonnepanelen plaatst voor Stek.

 • Kan ik zelf een klusjesman bellen en de rekening bij Stek indienen?

  Nee, dat kan niet.
 • Mijn riool is verstopt, komt er iemand langs?

  Verstoppingen aan uw riool en dakgoot meldt u rechtstreeks bij Riool.nl op telefoonnummer: 0252 430 560. Voor spoedeisende gevallen kunt u dit nummer ook 's avonds en in het weekend bellen.

 • Voert Stek binnenshuis reparaties uit?

  Als u een Abonnement Service & Onderhoud heeft, voert Stek veel voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit die normaal voor uw eigen rekening zijn. Het abonnement kost € 5,30 per maand. U betaalt dit gelijktijdig met de maandelijkse huur. Via Mijn Stek kunt u eenvoudig lid worden. In de brochure Uw woning onderhouden leest u precies wat u mag verwachten.

 • Waar kan ik een storing of reparatieverzoek melden?

  Een storing of reparatieverzoek kunt u melden door in te loggen op Mijn Stek. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. In veel gevallen kunt u dan direct een afspraak plannen in de agenda op een tijdstip dat het u uitkomt. Komt u er niet uit, belt u dan met Stek (0252) 430 500.

  Bellen buiten kantooruren en tijdens het weekeinde is alleen voor dringende gevallen.