Home > Ik huur > Verwarmingskosten

Verwarmingskosten

Woont u in een flat of appartement en heeft u blokverwarming? Dan betaalt u als onderdeel van de servicekosten een voorschotbedrag voor uw verwarming. De door u betaalde voorschotten rekenen wij één keer per jaar met u af.

Naast de afrekening die u van ons ontvangt, krijgt u ook een gespecificeerde afrekening van Ista Nederland. Ista registreert in uw woongebouw het energieverbruik met kostenverdeelmeters of een individuele Gigajoule meter.

In de begeleidende brief bij de afrekening staat een algemene toelichting en vindt u ook de contactgegevens van Ista Nederland.


Veelgestelde vragen

 • Er zit een metertje op mijn radiator (ISTA), hoe werkt dat?

  Deze radiatormeter meet de temperatuur van de radiator en van uw woonruimte. Afhankelijk van het type meter wordt de stand op afstand uitgelezen, of komt er een meteropnemer bij u langs. Hier krijgt u tijdig bericht van.
 • Ik wil bezwaar maken tegen de afrekening van de Stook- en Servicekosten. Hoe doe ik dat?

  U kunt uw bezwaar bij Stek indienen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@stek-wonen.nl of stuur uw bezwaar per brief naar Stek, Postbus 126, 2160 AC Lisse. 

 • Mijn CV installatie moet bijgevuld worden, doet Stek dit voor mij?

  Het vullen van de installatie valt onder het Abonnement Service en Onderhoud. Bent u lid dan komt Stek uw installatie bijvullen. Zo niet, dan dient u de installatie zelf bij te vullen.
 • Waar kan ik een storing aan mijn cv-ketel melden?

  Storingen aan uw cv-ketel kunt u rechtstreeks melden aan de installateur die uw ketel onderhoudt. Het telefoonnummer vindt u op de cv-ketel. Buiten kantooruren kunt u alleen bellen als de gehele installatie is uitgevallen.