Home > Over Stek > Nieuwsarchief > Eerste bewoners van De Veilingmeester krijgen de sleutels

Eerste bewoners van De Veilingmeester krijgen de sleutels

Op dinsdag 3 april overhandigde de verhuurmakelaar van Stek de sleutels aan de eerste bewoners van het nieuwe appartementengebouw De Veilingmeester in Lisse. De 46 sociale huurappartementen in De Veilingmeester zijn verdeeld onder huurders vanaf 55 jaar die een eengezinswoning achterlaten. Met dit speciaal op senioren gerichte beleid probeert Stek de doorstroming in sociale huurwoningen te bevorderen.

De heer Goedemans is één van de gelukkigen die een woning kreeg toegewezen. “Ik heb bijna 30 jaar in een eengezinswoning gewoond en ben blij dat ik nu naar dit prachtige gebouw mag verhuizen”.

De Veilingmeester is onderdeel van ’t Nieuwe Havenkwartier, een nieuwbouwproject dat wordt ontwikkeld in het centrum van Lisse op de plaats waar voorheen de Hobaho-hallen stonden. De appartementen in De Veilingmeester zijn energiezuinig, hebben het Woonkeur-certificaat en zijn goed toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Met een bakje blauwe druifjes aangeboden door Stek, kan voor de nieuwe bewoners van De Veilingmeester de lente beginnen.