Home > Over Stek > Nieuwsarchief > Inloopmiddag nieuwbouw Warmond druk bezocht

Inloopmiddag nieuwbouw Warmond druk bezocht

Maandagmiddag 14 oktober 2019 was veel belangstelling voor de 33 nieuwe appartementen  aan de Herenweg in Warmond die in aanbouw zijn. Deze appartementen zijn bestemd voor senioren (personen van 55 jaar en ouder). De verwachte oplevering is maart of april 2020.

 

In ‘Het Trefpunt’ in Warmond was allerlei informatie over de woningen opgehangen en geïnteresseerden konden vragen stellen. Daarnaast was het mogelijk interesse kenbaar te maken. Aan de hoge opkomst is af te lezen, dat de appartementen zeer in trek zijn.

Appartementen

De 33 woningen zijn bestemd voor senioren (personen van 55 jaar en ouder). Het gebouw staat midden in van Warmond. Supermarkt, bushalte, en andere voorzieningen liggen op steenworp afstand! Het gebouw bestaat uit 16 driekamer appartementen  (twee slaapkamers) en 17 tweekamer appartementen (een slaapkamer). Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en energielabel A+. Het gebouw heeft een lift en een gemeenschappelijke ruimte. De aannemer verwacht de nieuwbouw appartementen in het tweede kwartaal van 2020 op te kunnen leveren.

Voorrang

Heeft u interesse om te verhuizen naar een appartement in dit complex? Stek/Vooruitgang-huurders kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing van een huurappartement. De voorwaarden zijn:
1.    U bent 55 jaar of ouder;
2.    Uw huishoudinkomen is maximaal € 42.436,-;
3.    U laat een eengezinswoning van Stek/Vooruitgang in Teylingen achter als u verhuist.
De verhuur via hureninhollandrijnland.nl start op 29 oktober 2019.