Home > Over Stek > Nieuwsarchief > Vacature: energieke en daadkrachtige Woonconsulent

Vacature: energieke en daadkrachtige Woonconsulent

De uitdaging

Woonconsulenten van Stek zijn initiatiefrijke, communicatieve en gedreven professionals met een warm hart voor de volkshuisvesting. Overlast, betalingsproblemen of de gevolgen van herstructurering; jij weet hoe je huurders en andere belanghebbenden in dergelijke situaties kunt aanspreken, ondersteunen en adviseren.

 Als woonconsulent werk je in een rayon met verhuurmakelaars, wijkbeheerders en opzichters. Met elkaar weten jullie wat er speelt bij onze huurders en woningzoekenden. Je initieert overleggen met bewonerscommissies, adviseert woningzoekenden bij urgentieaanvragen en begeleidt onze huurders bij grootscheepse verbouwingen aan of in de woning. Welke middelen zet jij in om zaken als overlast, verwaarlozing, burenruzies en huurachterstanden te voorkomen of op te lossen? Hoe zorg jij ervoor dat we onze volkshuisvestelijke taak goed kunnen uitvoeren?

Wij vragen

Jij hebt meerdere jaren recente ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in sociaal beheer en huurrecht en weet deze toe te passen in de praktijk. Je stelt alles in het werk om aan de wensen van onze klant te voldoen, zonder hierbij de belangen van Stek uit het oog te verliezen. Hiervoor zoek je niet alleen de interne samenwerking, maar bouw en onderhoud je ook het netwerk met sociale partners in de wijk. Hierbij spelen jouw uitstekende communicatieve vaardigheden een grote rol. Met jouw open en samenwerkingsgerichte houding zoek je actief naar oplossingen. Je stuurt op resultaat en bent in staat snel te schakelen als de situatie daarom vraagt.

Stek biedt

Stek biedt jou een functie in een sociaal maatschappelijke organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeren daarom in opleiding en trainingen. De functie is ingeschaald in schaal H van de cao woondiensten.

Meer informatie

Op de website vind je de functiebeschrijving van deze functie en meer informatie over onze organisatie. Vragen over de functie kun je stellen aan Séverine Lebouille, hoofd Rayonteams. Zij is bereikbaar via (0252) 430 500.

Solliciteren?

Maak van deze vacature jouw baan en solliciteer direct! Je motivatie met cv kun je vóór 31 oktober mailen aan Mies Teeuwen, interim P&O adviseur: mies.teeuwen@stek-wonen.nl

Bij indiensttreding wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie stellen wij niet op prijs.