Home > Projecten > Huuske van Hooghkamer

Huuske van Hooghkamer

Het Huuske van Hooghkamer is een appartementengebouw in de nieuwe wijk Hooghkamer. Het bestaat uit 18 NOM-appartementen voor de sociale verhuur.

 
 

artist impressions van de appartementen Huuske van Hooghkamer

 

Klik hier voor het nieuwsbericht over de oplevering van de woningen in het Huuske van Hooghkamer.

Planning 

  • Start bouw: 4e kwartaal 2017
  • Opgeleverd: november 2018

Projectomschrijving

Het Huuske van Hooghkamer bestaat uit 18 zogenaamde NOM-appartementen voor de sociale verhuur. NOM staat voor Nul Op de Meter. Het gebouw wekt op zonnige dagen zoveel energie op dat er, over het hele jaar gerekend, geen energie hoeft te worden gekocht van energiebedrijven. In plaats van de normale energierekening betaalt elke bewoner straks een Energie Prestatie Vergoeding (EPV) aan de verhuurder. Deze EPV zal een stuk lager zijn dan de normale energierekening en levert dus een enorme besparing op voor de toekomstige huurders.

De woningen zijn zeer energiezuinig gebouwd met de beste isolatie- en ventilatiemiddelen. Ze zijn voorzien van vloerverwarming en het gebouw heeft een lichte centrale entree, waardoor het comfortabel wonen is in het Huuske.

Stek heeft drie projecten gerealiseerd in de nieuwe wijk Hooghkamer, namelijk het Hart van Hooghkamer, het Hof van Hooghkamer en het Huuske van Hooghkamer. De woningen komen mooi in het groen van het centrale park te liggen. Het gezellige centrum van Voorhout is vanaf het Huuske tien minuten lopen. Voor meer informatie over de nieuwe wijk Hooghkamer is de volgende website beschikbaar:www.hooghkamer-voorhout.nl.

Verhuurinformatie

De woning zijn inmiddels geadverteerd en toegewezen.