Home > Projecten > Jan Steenlaan

Jan Steenlaan

Stek sloopt 8 eengezinswoningen aan de Jan Steenlaan in Warmond en bouwt er 8 nieuwe eengezinswoningen terug.

 

Planning

  • Start sloop: eind 1e kwartaal 2020
  • Start bouw: aansluitend aan sloop
  • Oplevering: na de zomer van 2020

Projectomschrijving

De acht verouderde eengezinswoningen uit 1955 aan de Jan Steenlaan 14 t/m 28 in Warmond maken plaats voor nieuwbouw. Er worden, net als in de oude situatie, twee blokjes van vier eengezinswoningen teruggebouwd. Dat gebeurt binnen het huidige bestemmingsplan.

De nieuwe woningen zijn zeer duurzaam en worden energieneutraal, Nul op de Meter (NOM). Dat betekent dat, afhankelijk van het bewonersgedrag, net zo veel energie wordt opgewekt als er wordt verbruikt. Hiervoor betalen de huurders een zogenaamde Energie Prestatie Vergoeding (EPV) aan Stek. Dat is een maandelijks bedrag voor de opgewekte energie die een huurder anders kwijt is aan een energieleverancier.

Meer informatie:

Verhuurinformatie

Alle woningen zijn bestemd voor de sociale verhuur en krijgen een huurprijs van circa € 737,-.

De huurwoningen worden verdeeld via Huren in Holland Rijnland. Alleen als u ingeschreven staat bij Huren in Holland Rijnland kunt u in aanmerking komen. Hoe langer u ingeschreven staat, hoe meer kans u heeft. Houdt u er rekening mee dat er voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning. Meer informatie vindt u op https://www.hureninhollandrijnland.nl