21 september 2023

Thunnissen bouwt Buitengewoon Offem voor Stek

Op 15 september werd in Noordwijk het officiële startsein gegeven voor de bouw van Buitengewoon Offem. Dit project maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Offem Zuid. Voorafgaand aan het feestelijke moment tekende onze nieuwe bestuurder Joke van den Bergh namens Stek de aankoop- en turn-key overeenkomst met gedelegeerd vastgoed ontwikkelaar DID Vastgoedontwikkeling, namens Campri Vastgoed en aannemer Thunnissen Bouw voor de aankoop en realisatie van 25 eengezinswoningen.

Eengezinswoningen

Thunnissen bouwt voor Stek in de eerste fase van het project 25 sociale huurwoningen. Naar verwachting worden de 25 eengezinswoningen in het najaar van 2024 opgeleverd. De woningen worden dan verhuurd door huren in Holland Rijnland (link). De komende jaren volgen nog twee fases waarin huurwoningen worden gebouwd.

Ecologische wijk

De woningen die Stek in dit gebied ontwikkelt maken deel uit van in totaal 425 woningen die de komende vier jaar worden gebouwd in Buitengewoon Offem. Naast sociale huurwoningen komen hier koopwoningen en appartementen in het middeldure en vrije segment. De wijk wordt aangelegd met veel water, groen en ruimte om te spelen. Aan de oostzijde van de nieuwe wijk komt een ecologische verbindingszone. Deze zone verbindt de duingebieden met elkaar. Dit is belangrijk voor de instandhouding van flora en fauna.

> lees meer op de projectpagina