KWH

Het hele jaar door bevragen wij huurders over onze dienstverlening. Wat vindt u van ons werk? Van ons? Van de communicatie? Gaat het goed? En waarom vindt u dat? Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) doet dit onderzoek voor Stek.

Dienstverlening in beeld

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe Stek wordt gewaardeerd om te blijven verbeteren. Zodat huurders fijn en betaalbaar kunnen wonen.

Wat doet KWH?

Het KWH helpt woningcorporaties om samen met huurders de dienstverlening te verbeteren. Dat gebeurt onder andere via onderzoek en klantpanels. Ruim 150 corporaties zijn aangesloten bij het KWH.

Keurmerk

Corporaties kunnen in aanmerking komen voor een keurmerk, het KWH-Huurlabel. Een onafhankelijke commissie beoordeelt daarvoor de onderzoeken en de resultaten. Stek heeft het KWH-huurlabel. Meer informatie vindt u op de website van het KWH.

Ruimte voor verbetering

Het hebben van het KWH-huurlabel betekent niet dat we stil blijven zitten. Daarom nodigen wij u uit om altijd mee te doen als het KWH u benadert. Er is altijd ruimte om beter te worden!