Voorrang senioren

Wij hebben appartementen in Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout en Warmond die speciaal voor senioren zijn bestemd. Deze appartementen zijn geschikt om tot op hoge leeftijd in te blijven wonen. In de appartementencomplexen is altijd een lift aanwezig.

Wij helpen u graag aan een geschikte woning

Bent u 55 jaar of ouder en woont u in een van onze eengezinswoningen? Dan krijgt u voorrang bij de toewijzing van een van onze seniorenappartementen. Dat is prettig voor u, maar daarmee helpen wij ook een jong gezin dat op zoek is naar een eengezinswoning.

Wij passen de huurprijs van het appartement aan naar uw inkomen

Dit noemen wij ‘passend toewijzen’. Dat is een maatregel van de overheid. De huurprijs voor uw nieuwe woning is afhankelijk van de woning en uw inkomen. Wilt u weten welke huurprijs passend is bij uw inkomen? Bekijk dan onze handige rekenhulp.

Schrijf u in via hureninhollandrijnland.nl

Op hun website vindt u de advertenties van beschikbare woningen. Reageer daar op een seniorenwoning die u interessant vindt.

Maak vrijblijvend een afspraak als u vragen heeft

Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld als u uw persoonlijke situatie en mogelijkheden wilt bespreken.

Veelgestelde vragen

U bent volgens Stek een senior wanneer u 55 jaar of ouder bent.

Voorrang voor senioren heeft voordelen, u krijgt:

  • Een gelijkvloerse woning waar u tot op hoge leeftijd zelfstandig kan blijven wonen
  • Een huurprijs die passend is bij uw inkomen
  • Mocht u geen ondersteuning vanuit uw nabije omgeving hebben van familie en vrienden, dan kan Stek eventueel iets voor u betekenen.
  • Deze ondersteuning bestaat uit kleine klusjes zoals bijvoorbeeld het ophangen van schilderijen door een vakman van Stek

Wanneer u geen eengezinswoning van Stek of 4 kamerappartement in Noordwijk achterlaat, is het niet mogelijk voorrang te krijgen. Wel kunt u reageren op de woningen die op Huren in Holland Rijnland staan. Mochten er geen kandidaten zijn die via ons seniorenbeleid voorrang krijgen, gaan wij verder met de kandidatenlijst en maakt u dus alsnog kans!