Werking aanbieden woning

De inschrijftijd bepaalt of u aan de beurt bent om een woning te krijgen.

U bouwt inschrijftijd op vanaf de datum dat u zich bij hureninhollandrijnland.nl inschrijft. Woningzoekenden met de langste inschrijftijd zijn het eerste aan de beurt.

Bent u geselecteerd als eerste kandidaat?

Dan ontvangt u een e-mail met alle informatie. Houd daarom uw mail na de sluitingsdatum goed in de gaten! Het aanbieden verloopt volledig automatisch.

Komt u de woning bezichtigen?

Na ontvangst van de bevestiging krijgt u per mail een uitnodiging voor een groepsbezichtiging met meerdere kandidaten. Bij deze bezichtiging is een van onze medewerkers aanwezig om u te informeren.

Laat uw keuze weten!

Zorg ervoor dat u de dag na de bezichtiging laat weten of u de woning wil of niet. In de e-mail die u ontvangt staat het uiterlijke tijdstip. De kandidaat die zijn keuze op tijd heeft laten weten en de langste inschrijftijd heeft krijgt een definitieve aanbieding.

Stuur de checklist en het acceptatieformulier op

Zorg ervoor dat u de ingevulde formulieren inlevert voor 17:00 uur de dag nadat u de definitieve aanbieding heeft ontvangen.

> Checklist gegevens kandidaat

> Acceptatieformulier HHR 

Beide kunnen via info@stek-wonen.nl ingeleverd worden. Controleer uw gegevens goed voor u uw aanvraag verstuurt. Daarmee voorkomt u dat wij u geen huurovereenkomst kunnen aanbieden.

Kloppen uw gegevens?

Gefeliciteerd met uw nieuwe huurwoning!

Als wij uw checklist binnen hebben dan controleren wij uw gegevens met uw inschrijving bij hureninhollandrijnland.nl. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail als alles in orde is.