UPDATE CORONA: WIJZIGING DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS

Voorrang jongeren

Wij hebben woningen in Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen die speciaal voor jonge starters bestemd zijn. Deze appartementen zijn geschikt als eerste woning voor jongeren.

Ben je op zoek naar je eerste woning?

Woon je in regio Holland Rijnland? Ben je tussen de 18 en 27 jaar? En sta je ingeschreven bij www.hureninhollandrijnland.nl? Dan kun je een jongerenwoning huren met behoud van inschrijftijd. Handig! Als je later toch groter wil wonen, dan hoef je minder lang te wachten. Reageer zelf op woningadvertenties of vraag of wij je willen helpen. Dat doen we graag!

Het jongerenbeleid geldt voor jongeren van 18 tot 27 jaar. Je komt niet in aanmerking voor een jongerenwoning als je jonger dan 18 jaar bent.

Stek heeft woningen in Hillegom, Lisse, Teylingen en Noorwijk die speciaal voor jonge starters bestemd zijn. Deze appartementen zijn geschikt als eerste woning voor jongeren. Zij krijgen een huurcontract voor maximaal 5 jaar en behouden hun inschrijftijd bij Huren in Holland Rijnland. Men is zelf verantwoordelijk om in die tijd actief naar een andere woning te zoeken.

Toewijzing:

Ben je tussen de 18 en 27 jaar, woon je in de regio Holland Rijnland en sta je ingeschreven bij hureninhollandrijnland.nl? Dan kan je een starterswoning huren met behoud van inschrijftijd bij hureninhollandrijnland.nl. Wij helpen je aan een geschikte woning. En als je later toch groter wilt wonen dat hoef je minder lang te wachten omdat je inschrijftijd is doorgelopen.

De huurprijs voor je woning is afhankelijk van de woning en je inkomen. Stek wijst passend toe. Dit is een overheidsmaatregel. Wil je weten welke huurprijs passend is bij jouw inkomen? Bekijk dan onze handige rekenhulp.

Ben je jonger dan 23 en heb je een woning via het jongerenbeleid aangeboden gekregen? Dan kan het zijn dat je recht hebt op huurtoeslag! Dit heeft te maken met je inkomen. Stek past de huurprijs aan zodat je huurtoeslag aan kunt vragen.
Zorg dat je ingeschreven staat bij Huren in Holland Rijnland en reageer daar op onze woningadvertenties.