Stek verhuist in januari 2023 - Lees belangrijke informatie

Doorstromen

Doorstroming en beweging op de sociale woningmarkt is een belangrijk thema. Als het inkomen of de (gezins)situatie verandert, willen huurders vaak wel verhuizen, maar lukt dat niet altijd. Stek helpt huurders die willen doorstromen met advies en praktische hulp.

Hillegom, Lisse of Teylingen

Huurders in Hillegom, Lisse of Teylingen die vragen hebben over doorstromen, kunnen contact opnemen met de verhuurmakelaars van Stek. Bel naar het algemene nummer van Stek: 0252-430 500 of vul het contactformulier in. 

Noordwijk

Om huurders in Noordwijk te helpen hebben Woonstichting Stek of Woningstichting Sint Antonius van Padua met de gemeente Noordwijk een doorstroomadviseur aangesteld: Anita Heemskerk.
Waar richt de doorstroomadviseur zich op:

  • het helpen en ontzorgen van huurders/senioren die vanuit een sociale huurwoning bij woningstichting Sint Antonius van Padua of Woonstichting Stek willen verhuizen;
  • financieel maatwerk in specifieke gevallen om doorstroming mogelijk te maken;
  • het matchen van vraag en aanbod om doorstroming te bevorderen.

In gesprek?

Op woensdagen is Anita Heemskerk telefonisch bereikbaar: 06 - 86 86 76 62. Twee keer per maand is op woensdagochtend een inloopspreekuur:

  • Iedere eerste woensdag van de maand 10.00 tot 11.00 uur bij boekhandel Van der Meer, De Keuvel 1. Dit is een duo-spreekuur met sociaal makelaar Roy van Schie van Welzijn Noordwijk.
  • Iedere derde woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur in Noordwijkerhout bij Voor ieder 1, Via Antiqua 23.

Wie is Anita Heemskerk?

Naast haar werk als doorstroomadviseur werkt Anita Heemskerk al jarenlang als verhuurmakelaar bij woningcorporatie Dunavie in Katwijk. Daar heeft zij ervaring opgedaan als doorstroomadviseur en mensen begeleid bij de verhuizing naar een passende woning. “Ik let altijd op praktische bezwaren, emotionele hobbels en/of kosten die een verhuizing misschien in de weg staan. Wat mij betreft is verhuizen nooit een verplichting.”

De doorstroomadviseur is een initiatief van gemeente Noordwijk, woonstichting Stek en woningstichting Sint Antonius van Padua.