CORONA: AANGEPASTE DIENSTVERLENING

Nieuws

Steuntje in de rug voor onze huurders

18 januari 2021

Met een bloemetje staken we onze huurders tijdens de eerste lockdown een hart onder de riem. Toen wisten we nog niet dat het coronavirus onze samenleving zo lang in zijn greep zou houden. Om onze huurders aan het begin van 2021 nogmaals een steuntje in de rug te geven, lieten we onze nieuwjaarswens afgelopen week vergezeld gaan van een doos met kleine geluksmomentjes.

Lees meer

Ook Stek verlengt coronamaatregelen

13 januari 2021

De coronamaatregelen die Stek heeft genomen voor bezoek aan ons kantoor en het uitvoeren van onderhoud en reparaties, zijn weer met minimaal drie weken verlengd. Onze woonstichting volgt daarmee de richtlijnen van het Kabinet, om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden.

Lees meer

HBVB-bestuurslid Mondriaan overleden

8 januari 2021

Bestuurslid Bert Mondriaan van de Huurdersbelangenvereniging Bollenstreek (HBVB) is op 80-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek. Met zijn heengaan verliest woonstichting Stek een betrokken, zeer actieve en gezellige huurdersvertegenwoordiger, schrijft Stek-bestuurder Hans Al in een condoleance aan het HBVB-bestuur.

Lees meer

Stek ook tijdens feestdagen bereikbaar

24 december 2020

Tijdens de feestdagen zijn we als woonstichting altijd bereikbaar voor spoedeisende zaken. Via ons centrale nummer 0252 - 430 500 wordt u doorgeschakeld naar onze bereikbaarheidsdienst. Dat geldt ook voor de donderdagen 24 december en 31 december vanaf 14.00 uur.

Lees meer