Nieuws

Thunnissen bouwt Buitengewoon Offem voor Stek

21 september 2023

Op 15 september werd in Noordwijk het officiƫle startsein gegeven voor de bouw van Buitengewoon Offem. Dit project maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Offem Zuid. Voorafgaand aan het feestelijke moment tekende onze nieuwe bestuurder Joke van den Bergh namens Stek de aankoop- en turn-key overeenkomst met gedelegeerd vastgoed ontwikkelaar DID Vastgoedontwikkeling, namens Campri Vastgoed en aannemer Thunnissen Bouw voor de aankoop en realisatie van 25 eengezinswoningen.

Lees meer

Wijkschouw in Warmond en Noordwijk

8 september 2023

Jaarlijks organiseert Stek wijkschouwen in alle gemeenten van HLTsamen en Noordwijk. Onder een stralende zon waren deze week Warmond (Julianastraat en omgeving) en Noordwijk (Calorama) als eerste aan de beurt in 2023.

Lees meer

17 jaar Stek

31 augustus 2023

Hans Al gaat met pensioen en neemt afscheid als bestuurder van Woonstichting Stek. ,,Er staat een goede organisatie, we zijn financieel gezond, we krijgen van onze klanten een goede beoordeling. Stek staat klaar voor haar taak.

Lees meer

Ouwehand bouwt Goed Wonen fase 2 in Hillegom

31 augustus 2023

Op 31 augustus tekenden woonstichting Stek en Ouwehand Bouw een Turnkey Overeenkomst voor de bouw van woningen in het project Goed Wonen fase 2 in Hillegom.

Lees meer