Nieuws

Stek werkt achterstanden weg; klantportaal open

5 augustus 2020

Er is hard gewerkt om de bereikbaarheid en de dienstverlening van Stek weer op het vertrouwde niveau te brengen. De problemen met het computersysteem zijn voor een belangrijk deel verholpen, waardoor de achterstanden kunnen worden weggewerkt. Ook onze digitale ‘winkel’ gaat weer open: het vernieuwde Klantportaal is deze week in gebruik genomen.

Lees meer

Stek levert in Lisse eerste NOM-woningen op

5 augustus 2020

Woonstichting Stek heeft in Lisse haar eerste tien ‘nul-op-de-meter-woningen’ opgeleverd. De huurders kregen deze week de sleutels uitgereikt voor de energieneutrale huizen aan de Johan Zoutmanstraat in nieuwbouwwijk De Waterkanten.

Lees meer

Nu inschrijven op hureninhollandrijland.nl

27 juli 2020

De Bollenstreek is een gewilde regio om te wonen. Er is dan ook veel meer vraag naar huurwoningen dan er beschikbaar zijn. Dit betekent lang wachten, soms wel zeven jaar.

Lees meer

Stek neemt ‘nul-op-de-meter-woningen’ in gebruik

17 juli 2020

Een klassiek ogend rijtje eengezinswoningen, maar wel boordevol moderne techniek. Op de hoek Johan Zoutmanstraat/Jan Trompstraat in Lisse heeft Woonstichting Stek tien ‘nul-op-de-meter-woningen’ in gebruik genomen. Uitverkoren huurders konden donderdagmiddag – op volgorde van inschrijvingsduur - een keuze maken voor hun favoriete woning. De reacties waren unaniem lovend. “Een superhuis.”

Lees meer