Nieuws

Tuingereedschap te leen in Lisse

23 juni 2022

Woon je in Lisse en huur je een woning van Stek? Hebt je een leuke tuin, maar mis je gereedschap om deze bij te houden? Dan kan je vanaf nu handgereedschap lenen! Wijkbeheerder Jorn legt in een korte vlog uit hoe het werkt.

Lees meer

Jaarverslag 2021 gepubliceerd

13 juni 2022

Elk jaar brengt Stek een jaarverslag uit. In dit jaarverslag leggen we verantwoording af over onze inzet en onze resultaten in het afgelopen jaar.

Lees meer

Overeenkomst voor huurwoningen aan de Frans Halsstraat

7 juni 2022

Het college van B&W van Lisse heeft akkoord gegeven voor de overeenkomst tussen de gemeente en Woonstichting Stek voor de bouw van vijftig sociale huurwoningen aan de Frans Halsstraat 6. Deze plek is ook bekend als de locatie van de voormalige Rembrandtschool. Vandaag tekenden Stek en wethouder Jolanda Langeveld de officiƫle stukken.

Lees meer

Begin bouw De Waterkanten in Lisse

31 mei 2022

Met het boren van de bronnen voor de warmtepompen is de bouw begonnen van het nieuwe appartementencomplex De Waterkanten in Lisse. Het wordt met 26,5 meter het hoogste gebouw van Lisse en is daarmee een beeldbepalende afronding van de Zeeheldenwijk. De woontoren telt zeven verdiepingen en biedt straks plaats aan 72 sociale huurwoningen.

Lees meer