UPDATE CORONA: WIJZIGING DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS

Nieuws

Nieuwe, warme jas voor complex Kruidhof in Noordwijk

12 november 2020

Net voor de winter invalt krijgen de woningen van het complex Kruidhof in Noordwijk een nieuwe, warme 'jas'. Het 55 jaar oude complex wordt momenteel compleet gemoderniseerd, wat onder meer inhoudt dat de gevels en de dakbedekking worden vervangen.

Lees meer

Stek en Corona; aangepaste dienstverlening blijft zoals het is

5 november 2020

Het gaat niet slecht, maar ook niet goed genoeg. Dat was de boodschap van de coronapersconferentie van het Kabinet op 3 november. Wij gaan daarom door met de aangepaste werkwijze om uw veiligheid en die van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Bedankt voor het begrip en medewerking de afgelopen weken.

Lees meer

Aangepaste dienstverlening

14 oktober 2020

Iets met een hamer, blokjesverjaardagen en een hele lange adem. Een nieuwe persconferentie met allerlei aanvullende maatregelen die ervoor moeten zorgen dat de besmettingen verminderen.

Lees meer

Noordwijk krijgt er 61 sociale huurwoningen bij

8 oktober 2020

Met de uitvoering van het bouwplan 'Locatie Northgo' krijgt Noordwijk er volgend jaar weer 61 sociale huurwoningen bij. Het buurtje op het voormalige marktplein langs de Duinwetering bestaat uit een appartementencomplex, eengezinswoningen, boven- en benedenwoningen, studio's en een Thuishuis, waar senioren zelfstandig maar toch niet eenzaam kunnen samenwonen.

Lees meer