CORONA: lees de aangepast maatregelen

Nieuws

Noordwijk krijgt er 425 woningen bij

18 januari 2022

De Noordwijkse nieuwbouwwijk Offem Zuid wordt uitgebreid met nog eens 425 woningen. Woonstichting Stek neemt er daarvan zo’n 125 voor haar rekening. Samen met Ed Heijstee namens ontwikkelaar Campri en wethouder Theo Alkemade van Noordwijk onthulde bestuurder Hans Al van Stek maandagmiddag het bouwbord voor ‘Buitengewoon Offem’, zoals dit deel van Offem Zuid wordt genoemd.

Lees meer

Stek zoekt nieuwe bestuurder

14 januari 2022

Nu de huidige directeur/bestuurder rond de zomer de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, is Stek op zoek naar een opvolger (m/v). De Raad van Commissarissen van Stek heeft met inbreng van het managementteam, de ondernemingsraad en de huurdersorganisaties het profiel voor de nieuwe bestuurder vastgesteld.

Lees meer

Rookmelders in alle woningen

6 januari 2022

Elk jaar overlijden er zo'n dertig mensen door brand in hun woning. Een rookmelder kan levens redden. Alle woningen uit het bezit van Stek worden nog dit jaar voorzien van deze melders. Dat gebeurt in samenwerking met de firma Jan van der Reijden uit Lisse. Voor de huurders zijn hier geen kosten aan verbonden.

Lees meer

Meer greep op dagelijks onderhoud

27 december 2021

Woonstichting Stek krijgt meer greep op het onderhoud aan haar woningen. Om de service aan de huurders te verbeteren, betere kwaliteit te leveren en doelmatiger te werken, sluiten we overeenkomsten met vier van onze grootste voorkeursleveranciers. Zij nemen vanaf 1 januari 2022 het overgrote deel van het dagelijks- en mutatieonderhoud voor hun rekening.

Lees meer