Nieuws

Jaarlijkse wijkschouwen

11 juni 2024

Met andere ogen naar de buurt kijken. Vanuit verschillende perspectieven. Dat is de bedoeling van de wijkschouwen die de afgelopen weken in Voorhout, Noordwijk, Lisse en Hillegom zijn gehouden.

Lees meer

Eindafrekening servicekosten

10 juni 2024

Vanaf maandag 10 juni verstuurt Stek de jaarlijkse afrekening van de servicekosten. Elk jaar rekenen wij de servicekosten met onze huurders af. De afrekening moeten wij vóór 1 juli versturen. In de afrekening leest u voor welke verleende service en diensten u betaald heeft in het afgelopen jaar.

Lees meer

Informatieavond project Cerespark Hillegom

6 juni 2024

Op 4 juni 2024 kwamen veel belangstellenden af op de informatiebijeenkomst over park De Vosse & Cerespark en nieuwbouw op de locatie Leerwinkel. In het IKC Vossepark waren vertegenwoordigers van de gemeente Hillegom en Stek aanwezig om te plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Lees meer

Goed Wonen fase 2 nader toegelicht

5 juni 2024

Afgelopen maandag werden omwonenden van het project Goed Wonen fase 2 bijgepraat. Aannemer Ouwehand uit Katwijk gaf een toelichting op de plannen. In een goede sfeer is veel informatie gedeeld, zijn vragen gesteld en zorgen geuit. Over het algemeen waren de reacties positief. Ongeveer 60 belangstellenden kwamen naar het kantoor van Stek.

Lees meer