UPDATE CORONA: WIJZIGING DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS

Reageren op een woning

Stek verhuurt sociale huurwoningen in Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen.

Nieuwsgierig naar het actuele aanbod?

Hoe reageer ik op een woning?

Op de website van Huren in Holland Rijnland vindt u alle woningen die op dit moment beschikbaar zijn. Als u voor een woning in aanmerking wilt komen, klikt u bij de woningadvertentie op ‘reageren’.

Hoe vaak mag ik reageren?

U kunt maximaal drie actuele reacties hebben. Dit zijn reacties op woningen waarvan de reactietermijn nog niet is verstreken. Heeft u drie actuele reacties en ziet u een interessantere woning? Dan kunt u een actuele reactie intrekken en opnieuw reageren. Na het sluiten van de reactietermijn kunt u uw reactie niet meer intrekken. Is de reactietermijn van een van uw actuele reacties verstreken, dan kunt u weer op een nieuwe woning reageren.

Wanneer u via Huren in Holland Rijnland op een woning heeft gereageerd kunt u zelf uw positie inzien door in te loggen op de website van Huren in Holland Rijnland. Via "Mijn overzicht - Mijn Reacties' ziet u uw positie voor de desbetreffende woning staan. 

Stek organiseert een bezichtiging. U krijgt hierover bericht. Bent u na de bezichtiging enthousiast? Geef via uw persoonlijke internetpagina "Huren in Holland Rijnland" binnen de gestelde termijn door of u de woning accepteert of weigert.