Klussen in de woning

U heeft als huurder veel klusvrijheid binnen in uw huurwoning. Soms heeft u toestemming nodig of mag u de klus niet zelf uitvoeren. Aan de buitenzijde van de woning zijn beperkte veranderingen mogelijk.

Wat mag ik allemaal aanpassen?

Kleine veranderingen zoals schilderen, behangen en planken ophangen zijn zonder toestemming mogelijk. Voor grotere veranderingen heeft u altijd onze toestemming nodig.

Let op: bent u huurder van een woning in een gebouw waar ook koopwoningen zijn? Neemt u dan contact op met ons, wij sturen uw aanvraag door naar de VvE- beheerder.

Kies uw klus

Mag ik een verandering zelf aanbrengen? Welke technische voorwaarden zijn er?

> naar de mogelijkheden klussen in uw woning

Lees onze klusvoorwaarden goed door

De voorwaarden voor de meeste klussen staan op deze pagina. Heeft u vragen over een klus? Stuur ons een bericht via Mijn Stek.

> naar Mijn Stek

U ontvangt binnen een maand reactie

Afhankelijk van het type klus krijgt u direct toestemming. Soms komt eerst onze opzichter bij u langs om mee te kijken.

U heeft toestemming gekregen

Dan kunt u direct starten met klussen. Houd hierbij rekening met onze voorwaarden.

Laat uw klus controleren

Is de opzichter op bezoek geweest om de klus met u door te nemen? Maak dan een nieuwe afspraak met de opzichter zodra uw klus is afgerond. Dan komt hij graag het resultaat bekijken en beoordelen.

Is de opzichter niet langs geweest en heeft u al toestemming gekregen? Dan hoeft u niets door te geven en wensen we u veel plezier met de aangebrachte verandering.