UPDATE CORONA: WIJZIGING DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS

Voorrang senioren

Wij hebben appartementen in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout en Warmond die speciaal voor senioren zijn bestemd. Deze appartementen zijn geschikt om tot op hoge leeftijd in te blijven wonen. In de appartementencomplexen is altijd een lift aanwezig.

Wij helpen u graag aan een geschikte woning

Bent u 55 jaar of ouder en woont u in een van onze eengezinswoningen? Dan krijgt u voorrang bij de toewijzing van een van onze seniorenappartementen. Dat is prettig voor u, maar daarmee helpen wij ook een jong gezin dat op zoek is naar een eengezinswoning.

Wij passen de huurprijs van het appartement aan naar uw inkomen

Dit noemen wij ‘passend toewijzen’. Dat is een maatregel van de overheid. De huurprijs voor uw nieuwe woning is afhankelijk van de woning en uw inkomen. Wilt u weten welke huurprijs passend is bij uw inkomen? Bekijk dan onze handige rekenhulp.

Schrijf u in via hureninhollandrijnland.nl

Op hun website vindt u de advertenties van beschikbare woningen. Reageer daar op een seniorenwoning die u interessant vindt.

Maak vrijblijvend een afspraak als u vragen heeft

Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld als u uw persoonlijke situatie en mogelijkheden wilt bespreken.

Wanneer u geen eengezinswoning van Stek of 4 kamerappartement in Noordwijk achterlaat is het helaas niet mogelijk voorrang te krijgen. Wel kunt u gewoon reageren op de woningen die op Huren in Holland Rijnland staan. Mochten er geen kandidaten zijn die via ons seniorenbeleid voorrang krijgen gaan wij verder met de kandidatenlijst en maakt u dus alsnog kans!

Als u in een door Stek gelabeld seniorencomplex woont kan Stek de volgende aanpassingen uitvoeren:

  • Het aanbrengen van een videofoon;
  • Het aanbrengen van éénhendelkranen;
  • Het plaatsen van een verhoogd toilet;
  • Het aanbrengen van een thermostaatkraan;
  • Het verwijderen van drempels binnen uw woning

Deze aanpassingen zijn niet in alle woningen mogelijk. Bent u geinteresseerd in één van de aanpassingen? Neem gerust contact met ons op. Wij beoordelen voor u of de gewenste veranderingen mogelijk zijn in uw woning