CORONA aangepaste dienstverlening

28 juni 2021

Coronajaar 2020 moeilijk begin voor ‘nieuw’ Stek

Fuseren en een nieuwe organisatie opzetten in coronatijd. Het ‘nieuwe’ Stek kende een moeilijke start. Toch overheerst in het Jaarverslag 2020 optimisme.

Stek staat er goed voor. De waarderingscijfers van de huurders stijgen weer, projecten komen op gang en de fusiecorporatie is financieel gezond.

Dienstverlening

De coronacrisis leidt tot minder verhuizingen, meer overlastmeldingen, onderhoudsprojecten die later op gang komen of moeten worden afgeblazen, sterk stijgende bouwkosten en een haperende dienstverlening. De kantoren zijn dicht en het Klant Contact Centrum wordt overspoeld met telefoontjes. In de fusieorganisatie moeten systemen op elkaar worden afgestemd, afdelingen worden samengevoegd en nieuwe collega’s worden ingewerkt. Er wordt hard gewerkt om de dienstverlening weer op het vertrouwde niveau te krijgen en in de loop van het jaar ziet de Stek de waarderingscijfers van de huurders weer omhoog gaan.

Jaarcijfers

De kerncijfers over 2020 vindt u hieronder in het overzicht: van het aantal woningzoekenden tot de samenstelling van ons bezit en de investeringen die zijn gedaan. Voor het hele jaarverslag:
> Jaarverslag 2020