CORONA: AANGEPASTE DIENSTVERLENING

18 maart 2021

Stek helpt bij verhuizen naar seniorenwoning

Tegen de tijd dat anderen vinden dat u eraan toe bent, is het vaak al te laat. Wie zelf graag de regie houdt, denkt tijdig na over de verhuizing naar een seniorenwoning. Woonstichting Stek helpt u daar graag bij, onder meer met financiële regelingen en praktische hulp.

 Stek heeft appartementen in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout en Warmond die speciaal voor senioren zijn bestemd. Deze appartementen zijn geschikt om tot op hoge leeftijd in te blijven wonen. In de appartementencomplexen is altijd een lift aanwezig.

Geschikte woning

Bent u 55 jaar of ouder en woont u in een van onze eengezinswoningen? Dan krijgt u voorrang bij de toewijzing van een van onze seniorenappartementen. Dat is prettig voor u, maar daarmee helpen wij ook een jong gezin dat op zoek is naar een eengezinswoning.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor een andere huurwoning, moet u ingeschreven staan bij via hureninhollandrijnland.nl. Op hun website vindt u de advertenties van beschikbare woningen. Reageer daar op een seniorenwoning die u interessant vindt.

Afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak als u vragen heeft over ons seniorenbeleid. Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld als u uw persoonlijke situatie en mogelijkheden wilt bespreken.

Meer weten? Kijk ook op deze pagina.