CORONA aangepaste dienstverlening

27 juli 2021

UPDATE: SMS-berichten Stek veilig

Onder een deel van onze huurders ontstond vorige week ongerustheid over sms-berichten van Stek waarin werd gevraagd contactgegevens te checken. Voor de zekerheid hebben we een waarschuwing verstuurd om alert te zijn op de herkomst van deze berichten. Nader onderzoek wijst uit, dat de verstuurde berichten veilig zijn. Wij bedanken iedereen voor de oplettendheid.

Twijfels? Neem contact op!

Onze dienstverlening gaat steeds meer digitaal. Wij sturen regelmatig e-mails en sms-berichten over onder meer huurbetaling, afrekening servicekosten of het checken van gegevens zoals e-mail of mobiel telefoonnummer. Daarbij nemen we de nodige veiligheidsmaatregelen in acht. Ontvangt u een e-mail of sms van Stek en twijfelt u? Neem contact met ons op.

Mijn stek online zaken regelen

De beveiligde digitale omgeving waar u bijvoorbeeld zelf praktische informatie over uw woning kunt vinden, uw huur kunt betalen via iDEAL, berichten sturen en nog veel meer, is Mijn Stek.
Wilt u ook op ieder moment gemakkelijk, snel en betrouwbaar uw woonzaken bij Stek regelen? Neem contact op en profiteer van de voordelen! Wij e-mailen u dan de informatie die nodig is om uw account te activeren. U kunt ons bellen via 0252 430 500 of ga naar Mijn Stek