21 juli 2021

Verduurzamen in Sassenheim

Het verduurzamingsproject in de Vrouwenpolderstraat, Narcissenlaan en Hyacintenstraat in Sassenheim is afgelopen week opgeleverd. De aannemer bracht een kleine attentie naar de huurders voor de prettige samenwerking.

De woningen van Stek zijn gronding aangepakt: de zijn zolders geïsoleerd, dakramen vernieuwd, dakgoten vervangen, schilderwerk uitgevoerd, voegwerk hersteld en CV ketels vervangen. De woningen zijn klaar voor de toekomst.

Huurders blij met het resultaat

De uitvoering van dit project is over het algemeen soepel verlopen. Natuurlijk verloopt er altijd wel iets anders dan vooraf was gedacht. De bewoners zijn zeer te spreken over de resultaten en de manier waarop het werk is gedaan. De hoofdaannemer, Horsman & Co, wilde dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Om de bewoners te bedanken voor de prettige samenwerking kreeg ieder huishouden een Tony Chocolonely-reep voorzien van een speciale wikkel. Dit gebaar viel goed in de smaak.

Broedende mussen

Bij een woningenblok aan de Hyacintenstraat worden de goten later dit jaar vervangen. Vanwege broedende mussen is dit werk uitgesteld.