26 oktober 2022

Verhuur Offem Zuid Noordwijk

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden reageren op de nieuwbouwwoningen van het project Offem Zuid in Noordwijk. In totaal worden 68 twee-  en driekamerappartementen verhuurd. De woningen worden aangeboden via hureninhollandrijnland.nl. Als alles volgens plan verloopt, ontvangen vanaf eind januari 2023 de eerste huurders de sleutels van hun nieuwe woning.

Offem Zuid ligt in het verlengde van de karakteristieke Voorstraat, ruwweg tussen Herenweg en de provincialeweg N206.

Knipoog naar bollenschuren

De sociale huurwoningen zijn verdeeld over twee gebouwen met de namen: Strandwal en Nieuwe duinen. Stol Architecten heeft gekozen voor een ‘industriële’ uitstraling die aansluit bij de bollenschuren die vroeger in dit gebied stonden. De appartementen zijn aantrekkelijk en goed toegankelijk voor een brede doelgroep, onder wie ook ouderen of mensen die minder mobiel zijn. Er zijn 55 driekamerappartementen en 13 tweekamerappartementen (vooral voor jongeren) beschikbaar. Reageren kan tot en met 9 november 2022 tot 08.00 uur.

Werkwijze

Via hureninhollandrijnland kunnen geïnteresseerden reageren. Per woningtype staat op basis van welke criteria  de woningen worden verdeeld en hoe de verschillende doelgroepen van woningzoekenden worden bediend. Let op: Zorg dat uw gegevens actueel zijn. De verhuring start in 2023. Dit betekent dat het inkomen van 2021 bij hureninhollandrijnland bekend moet zijn. 
Bent u nog niet ingeschreven? Lees op dezelfde website hoe u dat snel regelt!

Woningen van Stek

> naar alle woningen van Stek waar je op kunt reageren