8 september 2023

Wijkschouw in Warmond en Noordwijk

Jaarlijks organiseert Stek wijkschouwen in alle gemeenten van HLTsamen en Noordwijk. Onder een stralende zon waren deze week Warmond (Julianastraat en omgeving) en Noordwijk (Calorama) als eerste aan de beurt in 2023.

Samen in gesprek

Op beide locaties was de opkomst goed. Een mooie mix van huurders, huurdersorganisaties, gemeenteambtenaren, afvaardigingen van politie, BOA’s en welzijnsorganisaties. Tijdens de wandelingen werd stilgestaan bij allerlei aspecten die van invloed zijn op de leefbaarheid in de buurt. Denk aan het onderhoud van tuinen en de buitenkant van de woning. Maar ook de verkeerssituatie, veiligheid, speelgelegenheid en alles wat nog meer opvalt of speelt in de buurt kwam aan bod. 

Concrete actiepunten

Stek maakt een overzicht van alle opmerkingen en verbeterpunten. De actiepunten delen wij met de verantwoordelijke partijen zodat zij aan de slag kunnen. En natuurlijk worden de acties ook gedeeld met de vertegenwoordigingen van onze huurders.

Fijne buurt

Stek doet ieder jaar in alle gemeenten van HLTsamen en Noordwijk dit soort bijeenkomsten. Deze zijn belangrijk, want wonen doen we samen. Tijdens een wijkschouw is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en zaken op te lossen. Dit zorgt voor een fijne buurt om in te wonen.