25 april 2024

Eerste sleutel Sportlaan Lisse

De zon scheen uitbundig tijdens de oplevering van de nieuwe woningen in appartementengebouw De Waterkanten. “Nu nog de vloer leggen, muren doen en dan kan ik echt verhuizen.” zei nieuwe huurder Denise heel enthousiast.

Bij de entree werd de tuin deze week ook aangeplant. Aannemer Trebbe heeft het gebouw aan de Sportlaan in Lisse gebouwd. De 72 appartementen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van moderne installaties. Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woongenot. Deze week hebben alle nieuwe huurders aan de Sportlaan in Lisse de sleutel van hun nieuwe appartement ontvangen. Verdeeld over vier dagen zorgde het verhuurmakelaarsteam van Stek voor een soepele overdracht.

Laatste deelproject

Het gebouw is het laatste deelproject van de Waterkanten. Het gebouw heeft een opvallend ontwerp. Het gebouw is zeven verdiepingen hoog en sluit – onder meer door het kleurgebruik en metselwerk - goed aan bij de overige woningen in de wijk. Het gebouw markeert de entree van de nieuwe wijk. Door verschillende gevels heeft het ‘ogen’ aan alle kanten, waardoor het een positieve bijdrage levert aan de sociale veiligheid in de wijk. De woningen zijn energiezuinig en hebben een praktische indeling.

Denise nam haar sleutels in ontvangst.