Teydelijk

De ontwikkeling van 40 flexwoningen aan de Teylingerdreef in Voorhout. De woningen staan 20 jaar op deze locatie.

Op de hoek van de Teylingerdreef en de Engelselaan komen veertig sociale huurappartementen verdeeld over 9 éénkamer-, 22 tweekamer- en 9 driekamerwoningen. De appartementen zijn bestemd voor woningzoekenden die nog niet lang genoeg zijn ingeschreven voor een reguliere huurwoning.

Duurzaam

In project Teydelijk zijn alle woningen all-electric (geen gas) en voorzien van een eigen installatie. Het casco (vloer, gevels en dak), maar ook de installaties van de woningen voldoen aan onder meer de isolatie-eisen en eisen van het permanente bouwbesluit. Iedere woning heeft een aantal zonnepanelen. Een woning behaalt in ieder geval label A.

Gemeente

Met de woningen sluit de gemeente aan op de behoefte van inwoners. Zo ontstaat er een betere doorstroming en blijven er verschillende typen woningen bestaan. Zodat het prettig wonen is voor iedereen: voor ouderen en jongeren en kwetsbaren, voor gezinnen, alleenstaanden en inwoners die dringend woonruimte nodig hebben. 

Verhuur

De huurprijzen van de appartementen vallen in de categorieën betaalbaar 1 (huur < € 650). Dit zijn 31 woningen. Verder komen er 9 woningen in de categorie betaalbaar 2 (huur < € 697). Op basis van prijspeil 2024. De woningen worden verhuurd via Huren in Holland Rijnland.
> naar Huren in Holland Rijnland

Algemeen
PlaatsVoorhout
WijkHooghkamer
WoningtypeAppartement
Aantal woningen40
Projecttypeflexwoning
Planning
Start procedure 2e kwartaal 2023
Start bouw 4e kwartaal 2024
Oplevering 2e kwartaal 2025