Warning message

Inzending op dit formulier zijn gesloten.
Home > Ik huur > Overlast

Overlast

Ervaart u overlast van omwonenden? Bespreekt u dit dan altijd eerst met de veroorzakers zelf. Dit is het meest effectief.

Komt u er samen niet uit? U vindt het formulier Melden overlast Stuur het ingevulde formulier naar info@stek-wonen.nl of breng het langs op kantoor.

Gaat het om uw eigen veiligheid? Neem dan contact op met uw wijkagent.


 


Veelgestelde vragen

  • Ik heb overlast van mijn buren. Wat moet ik doen?

    Het is het verstandig om de irritatie niet te laten oplopen. Vaak zijn mensen zich helemaal niet bewust dat zij overlast veroorzaken. Door zo snel mogelijk met elkaar te praten, voorkomt u dat dingen uit de hand lopen. Het resultaat is dat u beide uiteindelijk prettiger woont in uw straat of wijk. Komt u er samen echt niet uit? Vul het formulier "registratie overlast" in. Print het formulier uit en mail dat naar info@stek-wonen.nl, geef het af op de Hobahostraat 90 in Lisse of stuur het op naar Antwoordnummer 206, 2160 VB Lisse.

  • Ik wil graag barbecueën en ik woon in een appartementencomplex, mag dat?

    Barbecueën en andere vormen van open vuren zijn op de balkons en de galerijen van uw wooncomplex verboden. Barbecueën is verboden om uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw buren te verzekeren. U mag op de balkons uitsluitend elektrisch barbecueën.

  • Mag ik wietplanten houden in mijn tuin en/of woning?

    Nee, het is niet toegestaan om wietplanten in uw tuin of woning te houden.