14 december 2023

Bouw de Witte Tulp gestart

De vele regen van de afgelopen tijd zorgde voor een modderpoel op de bouwplaats. Maar het was geen belemmering om de bouw van de Witte Tulp te starten. Van Rhijn bouw is druk bezig met het grondwerk. De oplevering van de appartementen van Stek staat gepland begin 2025.

Op het voormalige terrein van transport bedrijf de Wit BV komt nieuwbouwwijk de Witte Tulp. Binnen dit project bouwt de aannemer voor Stek 32 tweekamerappartementen.

Grondwerk

De omstandigheden waren niet echt geweldig maar de afgelopen week zijn de funderingen gestort. Nu zijn de installateurs zijn druk bezig om het leidingwerk aan te brengen dat nodig is. En volgende week weer is dat niet meer zicht omdat de begane grondvloer wordt gestort. Dan is het gedoe met water en bagger in het grondwerk voorbij.

Nieuwe jaar

Vanaf januari 2024 bouwt Van Rhijn Bouw het casco van prefab betonnen wanden en gestorte vloeren. De buitenkant van het appartementengebouw wordt later traditioneel gemetseld. Als alles volgens planning verloopt, dan is de oplevering begin 2025.

Gerelateerde berichten

25 oktober 2023

Start bouw De Witte Tulp Hillegom