1 mei 2023

Kijkmiddag in Voorhout

Onlangs was het kijkmoment voor toekomstige huurders van het project Hooghkamer in Voorhout. Het gebouw heeft totaal 56 twee- en driekamerappartementen.

Hiervan zijn 24 sociale huurwoningen. Voor de overige 32 appartementen sluit Stek een overeenkomst met zorgpartij Philadelphia. Die verhuurt de woningen op haar beurt aan mensen met een beperking. “Ik ben echt heel erg blij. Dit is ruimer dan mijn zolderkamer!” zei een toekomstige jonge huurder.

Inmeten

Deze kijkmiddag was vooral bedoeld om de maten van de woning op te nemen. Overal zit levertijd op en dan is het fijn om vooraf te bestellen met de juiste maten. Verder geeft een kijkje in de woning ook een veel beter beeld. “Als je in het appartement staat, voel je pas hoe ruimtelijk en fijn het is.”

Doorstromen

Iedereen is heel blij met de woning. Twee zusjes hebben allebei een appartement toegewezen gekregen. Beiden laten ze een eengezinswoning achter. De ene zus wilde graag een driekamerwoning zodat de kleinkinderen kunnen blijven slapen. De ander wilde juist graag een tweekamerwoning. Ze zijn bijzonder blij dat ze in hetzelfde gebouw en dichter bij elkaar gaan wonen.

Gerelateerde berichten

27 september 2021

Handtekeningen onder bouwplan Hooghkamer