29 november 2023

Woning kiezen woontoren Waterkanten

Deze week konden de nieuwe huurders hun woning kiezen. Als alles volgens planning blijft gaan, dan is de oplevering eind februari. De komende weken worden de steigers rond de woontoren Waterkanten weggehaald. Dan wordt de gevel echt goed zichtbaar.

Keuzemoment

Maandag 27 en dinsdag 28 november waren de nieuwe huurders uitgenodigd om hun woning uit te kiezen. Op het kantoor van Stek kregen zij informatie over de appartementen, de installaties en konden ze plattegronden zien. Vervolgens kreeg iedereen de gelegenheid om een voorkeur van appartement te kiezen. “Ik heb er super veel zin in om hier te gaan wonen.” zei een toekomstige huurder die net zijn tweekamerwoning had uitgezocht.

Voortgang

De bouw van de 72 appartementen aan de Sportlaan in Lisse vordert gestaag. Binnenkort wordt het metselwerk en de gevel zichtbaar. Aan de binnenkant moet nog wel wat gebeuren. De woontoren telt 19 tweekamerwoningen van ongeveer vijftig vierkante meter en 53 driekamerappartementen van circa zeventig vierkante meter. Allemaal energiezuinig en met een praktische indeling.

Naar verwachting is de oplevering eind februari 2024

Gerelateerde berichten

22 september 2023

Waterkanten hoogste punt