Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

17 mei 2022

Ieder maand sturen wij een digitale nieuwsbrief naar huurders en andere geïnteresseerden. Lekker handig, het laatste nieuws van Stek in je digitale brievenbus.

Lees meer

Inzet buurtbemiddeling helpt

9 mei 2022

De komende twee jaar werken de HLT-gemeenten, de politie en Stek samen met bureau Bemiddeling Bollenstreek aan het verminderen van woonoverlast in buurten. Vooral ruzies voorkomen en oplossen zijn een speerpunt. Dit bevordert fijn wonen, sterkere gemeenschapszin en een grotere zelfredzaamheid van inwoners.

Lees meer

Aankondiging huurverhoging verstuurd

28 april 2022

De huur is de belangrijkste inkomstenbron voor Stek. We houden de kwaliteit van onze woningen ermee in stand en het maakt ons mogelijk om nieuwe woningen tegen betaalbare prijzen te bouwen. Ook gebruiken we deze inkomsten om de leefbaarheid van de woonomgeving te verbeteren. Stek mag de huur niet zomaar verhogen. De rijksoverheid bepaalt jaarlijks met welk percentage de huur jaarlijks stijgt.

Lees meer

Stek bouwt zorgappartementen voor Rivierduinen

26 april 2022

Woonstichting Stek bouwt in Sassenheim 22 zorgappartementen in de sociale huursector. De woningen zijn bestemd voor cliënten van GGZ Rivierduinen, dat ook de huurder wordt van het complex. De huuroverkomst voor het complex, dat ‘Klein Sassembourg’ gaat heten, is dinsdag 26 april 2022 ondertekend door Stek-bestuurder Hans Al en bestuursvoorzitter Paul de Schipper van GGZ Rivierduinen.

Lees meer