CORONA balie Noordwijk gesloten, Lisse alleen op afspraak open

Nieuws

Mooie en opvallende entree De Waterkanten

24 november 2021

Het project De Waterkanten in Lisse krijgt een mooie en opvallende entree. Bestuurder Hans Al van woonstichting Stek en Hein Trebbe jr., directeur bij Trebbe, tekenden vandaag de overeenkomst voor de bouw van een woontoren met 72 sociale huurwoningen in dit deel van de Zeeheldenwijk in Lisse.

Lees meer

Makkelijk en veilig: huurcontract digitaal ondertekenen

23 november 2021

Vanaf vandaag worden huurcontracten digitaal ondertekend. Voor nieuwe huurders betekent dit veel minder papierwerk en geen aparte afspraken voor het tekenmoment.

Lees meer

Kantoor Noordwijk dicht, Lisse op afspraak

15 november 2021

De aangescherpte coronaregels hebben ook invloed op de dienstverlening van Stek. De balie van ons kantoor in Noordwijk is in elk geval tijdens deze drie weken van 'zachte lockdown' dicht en op kantoor Lisse kunt u alleen met een afspraak terecht. Dit duurt voorlopig tot zaterdag 4 december, als de regering weer een persconferentie geeft.

Lees meer

Eerste paal nieuwbouwplan Offem Zuid

12 november 2021

Aan de rand van de wijk Offem Zuid in Noordwijk worden in opdracht van Stek nieuwe betaalbare huurwoningen gebouwd. De eerste symbolische paal voor deze 68 sociale huurappartementen is inmiddels geslagen. De woningen worden ontwikkeld door BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Van Rhijn Projectontwikkeling.

Lees meer