Nieuws

Stek en Kwakkenbos bouwen in Patrimonium

28 mei 2024

Stek en Kwakkenbos BV uit Harmelen hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 24 eengezinswoningen voor sociale huur in de wijk Patrimonium in Hillegom. De woningen aan de Talmastraat en Vlietstraat zijn het laatste project van de grootschalige transformatie van de wijk. Als alles volgens plan verloopt worden de woningen in februari 2025 opgeleverd.

Lees meer

Van Rhijn Bouw en Stek realiseren Saviolocatie

17 mei 2024

Op 17 mei tekenden Stek en Van Rijn Bouw uit Katwijk een overeenkomst voor de bouw van 39 toekomstbestendige appartementen voor 55-plussers op het terrein van de voormalige Savioschool in Hillegom. Hiervan worden 22 woningen beschikbaar gesteld voor bewoners met een intensieve en langdurige zorgvraag. Verder krijgt het gebouw een gemeenschappelijke ruimte die bijdraagt aan ontmoeten en ontspannen. De bouw start dit jaar.

Lees meer

Onderhoud en verbeteren

15 mei 2024

“Wat een vooruitgang. Ben hier heel blij mee.” zegt een bewoner die net is voorzien van nieuwe kozijnen. Onlangs kon in Lisse het onderhoudsproject ‘vervangen kozijnen en glas in de Molenstraat’ starten. Bijna een jaar voorbereidingstijd ging eraan vooraf. De bestaande aluminium kozijnen worden vervangen. Er komen kunststof kozijnen met isolatieglas. Per dag wordt een woning aangepakt.

Lees meer

Kantoor Stek gesloten op 9, 10 en 20 mei

6 mei 2024

Er komen weer wat ‘gebroken’ weken aan die van invloed zijn op onze openingstijden. Het kantoor van Stek is op donderdag 9 en vrijdag 10 mei (Hemelvaart) gesloten. Dat geldt ook voor maandag 20 mei (Pinksteren).

Lees meer