CORONA: AANGEPASTE DIENSTVERLENING

Nieuws

Uitzetting is een uiterste middel

24 februari 2021

Het is in alle gevallen het eindstation van een lang traject: de gang naar de rechter om een huurcontract te ontbinden en de woning te ontruimen. Het Leidsch Dagblad schrijft hier deze week over. Kan een huurder zomaar uit zijn huis gezet worden. Het antwoord is: Nee.

Lees meer

Nestkasten voor dwergvleermuis

23 februari 2021

Onze zorg voor de huisvesting strekt zich geregeld ook uit tot het dierenrijk. Op verschillende plekken in Voorhout, Warmond, Lisse en Sassenheim zijn of worden nestkasten opgehangen voor de ruige en gewone dwergvleermuis.

Lees meer
Hans Al van Woonstichting Stek (l), Heleen Aarts van vastgoedontwikkelaar Amsvest (m) en wethouder Jeanet van der Laan tekenen de samenwerkingsovereenkomst voor Dever-Zuid/Geestwater

Ontwikkeling Dever-Zuid/Geestwater

15 februari 2021

De gemeente Lisse heeft samen met Woonstichting Stek en vastgoedontwikkelaar Amvest een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van de nieuwe wijk Dever-Zuid/Geestwater. Het doel is om op deze laatste grote ontwikkellocatie in Lisse een duurzame wijk met 450 woningen en een park te realiseren.

Lees meer

Oplichters actief

10 februari 2021

Er gaan berichten rond dat de GGD ouderen belt over een vaccinatie aan huis. Het gaat hier om mensen die zich valselijk voordoen als GGD-medewerkers. Let op: dit klopt niet!

Lees meer