Nieuws

Aankondiging huurverhoging verstuurd

28 april 2022

De huur is de belangrijkste inkomstenbron voor Stek. We houden de kwaliteit van onze woningen ermee in stand en het maakt ons mogelijk om nieuwe woningen tegen betaalbare prijzen te bouwen. Ook gebruiken we deze inkomsten om de leefbaarheid van de woonomgeving te verbeteren. Stek mag de huur niet zomaar verhogen. De rijksoverheid bepaalt jaarlijks met welk percentage de huur jaarlijks stijgt.

Lees meer

Stek bouwt zorgappartementen voor Rivierduinen

26 april 2022

Woonstichting Stek bouwt in Sassenheim 22 zorgappartementen in de sociale huursector. De woningen zijn bestemd voor cliënten van GGZ Rivierduinen, dat ook de huurder wordt van het complex. De huuroverkomst voor het complex, dat ‘Klein Sassembourg’ gaat heten, is dinsdag 26 april 2022 ondertekend door Stek-bestuurder Hans Al en bestuursvoorzitter Paul de Schipper van GGZ Rivierduinen.

Lees meer

Energietoeslag voor huishoudens met laag inkomen

19 april 2022

Om de sterk gestegen prijzen van elektriciteit en aardgas enigszins te compenseren, krijgen huishoudens met een laag inkomen een energietoeslag. Het gaat om een bedrag van in totaal 800 euro, dat in vier termijn wordt uitbetaald. Dat gebeurt voor inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk door de ISD Bollenstreek.

Lees meer

Thuishuis Noordwijk officieel geopend

14 april 2022

Het veelkleurige woningbezit van Stek is weer een aanwinst rijker: met de opening van het Thuishuis in Noordwijk is het mogelijk gemaakt dat zes alleenstaande senioren op zichzelf maar toch samen kunnen wonen. Het Thuishuis is gistermiddag geopend door wethouder Dennis Salman van Noordwijk met het doorknippen van het traditionele lint voor de ingang.

Lees meer