Nieuws

Explosie Hillegom

12 april 2023

Vanmorgen vroeg rond 5.00 uur is een explosie geweest aan de Mauritslaan in Hillegom. Hierbij is  een huurder licht gewond geraakt en zijn 10 woningen beschadigd. De bewoners zijn opgevangen in Café Zomerzorg en in een woning tegenover. We zijn met hen in contact over het vervolg.

Lees meer

APK huurwoning

5 april 2023

Een gratis APK voor uw woning. Het is een van de voordelen van het service abonnement van Stek. Een van onze vakkrachten komt dat bij u langs voor een controle van uw woning. In ongeveer 2 uur is uw woning nagekeken.

Lees meer

Geldfit lanceert online potjes-check

30 maart 2023

Veel huishoudens met financiële problemen laten geld liggen. Vaak lopen mensen structureel geld mis, doordat ze toeslagen, gemeentelijke regelingen en andere voorzieningen niet kennen. En soms zijn ze ingewikkeld en lastig te vinden. De potjes-check van Geldfit helpt hierbij.

Lees meer

Open huis Stek

22 maart 2023

“Wat leuk om bij jullie binnen te kijken!” Tijdens het open huis op 18 maart 2023 was het een gezellige drukte. Veel huurders hadden de moeite genomen om het nieuwe thuis van Stek eens van binnen te bekijken. Daarnaast kwamen familieleden van medewerkers ook een kijkje nemen.

Lees meer