Nieuws

Stek en Lens plaatsen meer dan 1000 zonnepanelen

1 augustus 2022

In samenwerking met Lens heeft Woonstichting Stek het afgelopen half jaar meer dan 1.000 zonnepanelen geplaatst. In totaal zijn 245 woningen voorzien van zonnepanelen. Het gaat om de plaatsing van zonnepanelen voor zowel appartementen als voor centrale voorzieningen.

Lees meer

Bewonersblad Binnen

13 juli 2022

Begin juli is het bewonersblad Binnen bij onze huurders bezorgd. Deze uitgave heeft ook weer een mix van leerzame, ontspannende en onderhoudende verhalen.

Lees meer

Waterleiding van lood

7 juli 2022

In woningen die voor 1960 zijn gebouwd, is het mogelijk dat drinkwaterleidingen van lood zijn. Teveel lood in het drinkwater ís ongezond. Voor zover wij weten, hebben woningen van Stek goede waterleidingen.

Lees meer
Van links naar rechts: Hans Al (Stek), doorstroomadviseur Anita Heemskerk, wethouder Theo Alkemade Noordwijk en Anneke Allewijn, bestuurder woningstichting Sint Antonius van Padua (foto: Willem Krol)

Nieuwe doorstroomadviseur Noordwijk helpt bij passende huurwoning

1 juli 2022

Een grote verhuisdoos met een mooi boeket erin. Anita Heemskerk ontving het goed verpakte welkomstboeket uit handen van Theo Alkemade, wethouder Wonen van de gemeente Noordwijk, mevrouw Anneke Allewijn, bestuurder woningstichting Sint Antonius van Padua en Hans Al, bestuurder woonstichting.

Lees meer