Nieuws

Eerste sleutel huurders Offem Zuid

25 januari 2023

Het weer was een beetje grijs, maar voor de huurders van het project Offem Zuid in Noordwijk was het een prachtige dag. Zij kregen de sleutel van hun nieuwe woning. Mevrouw Caro van Velzen nam de sleutels in ontvangst van haar woning aan de Kostverloren. “Ik wilde heel graag kleiner wonen en in Noordwijk blijven.” Aannemer Van Rhijn Bouw uit Katwijk heeft voor Woonstichting Stek de 68 energiezuinige twee- en driekamerappartementen gebouwd.

Lees meer

Kantoor Hillegom open!

23 januari 2023

Vandaag opent woonstichting Stek haar deuren aan de Wilhelminalaan 3 in Hillegom. Na maanden hard werken is het kantoor klaar om huurders en relaties te ontvangen.

Lees meer

Stek verhuist

16 januari 2023

In de week van 13 tot en met 20 januari zijn wij alleen telefonisch en digitaal bereikbaar. Vanaf 23 januari is ons kantoor in Hillegom open. U kunt de balie bezoeken.

Lees meer

Ventileren bespaart energie en is goed voor de gezondheid

10 januari 2023

Veel mensen weten niet dat je eigenlijk energie bespaart als je op de juiste manier ventileert. Zeker nu we met hoge energieprijzen te maken hebben, worden ventilatieroosters dicht gehouden zodat de warmte binnen blijft. Maar dan blijft de lucht in de woning vochtig. Dit heeft invloed op uw gezondheid en de energierekening.

Lees meer