CORONA: AANGEPASTE DIENSTVERLENING

Nieuws

Eenmalige huurverlaging mogelijk bij te laag inkomen

9 februari 2021

Huurders met een laag inkomen en een in verhouding hoge huur kunnen in aanmerking komen voor een huurverlaging volgens de Wet eenmalige huurverlaging. Als u aan de voorwaarden voldoet, verlaagt Stek de ‘kale’ huur (de huur zonder servicekosten) van uw sociale huurwoning.

Lees meer

Bar winterweer: kantoor Stek gesloten

7 februari 2021

Het barre winterweer heeft ook invloed op de bereikbaarheid en de dienstverlening van Stek. Ons kantoor in Lisse is op maandag 8 en dinsdag 9 februari gesloten.

Lees meer

Steuntje in de rug voor onze huurders

18 januari 2021

Met een bloemetje staken we onze huurders tijdens de eerste lockdown een hart onder de riem. Toen wisten we nog niet dat het coronavirus onze samenleving zo lang in zijn greep zou houden. Om onze huurders aan het begin van 2021 nogmaals een steuntje in de rug te geven, lieten we onze nieuwjaarswens afgelopen week vergezeld gaan van een doos met kleine geluksmomentjes.

Lees meer

Ook Stek verlengt coronamaatregelen

13 januari 2021

De coronamaatregelen die Stek heeft genomen voor bezoek aan ons kantoor en het uitvoeren van onderhoud en reparaties, zijn weer met minimaal drie weken verlengd. Onze woonstichting volgt daarmee de richtlijnen van het Kabinet, om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden.

Lees meer