CORONA aangepaste dienstverlening

Nieuws

Invloed corona op energiekosten

11 juni 2021

De komende tijd versturen wij de afrekening 2020 voor de servicekosten energie en/of water. In ieder geval ontvangen huurders voor 1 juli een bericht met de afrekening.

Lees meer

Veel belangstelling voor woningen Northgo-terrein

3 juni 2021

Het is natuurlijk een prachtig plan, maar het tekent ook de grote behoefte aan meer betaalbare sociale huurwoningen in de Bollenstreek: voor de 55 nieuwbouwwoningen in het nieuwe Northgo-wijkje in Noordwijk hebben zich bijna 3400 gegadigden ingeschreven.

Lees meer

Kantoren Stek onder voorwaarden weer open

20 mei 2021

Nu de coronaregels geleidelijk worden versoepeld, is het ook voor Stek mogelijk om de dienstverlening te verruimen. Onze kantoren in Lisse en Noordwijk zijn vanaf dinsdag 25 mei weer open voor bezoekers. Ook kunnen er weer reguliere reparatieverzoeken worden uitgevoerd.

Lees meer

Stek start verhuur nieuwbouw Northgo in Noordwijk

17 mei 2021

Vandaag start Stek met het adverteren van de nieuwbouwwoningen in het nieuwe Northgo-wijkje in Noordwijk. In totaal worden er 61 woningen verhuurd, variĆ«rend van eengezinswoningen tot appartementen met verschillende indelingen. De woningen worden aangeboden via het woonruimteverdeelsysteem hureninhollandrijnland.nl. GeĆÆnteresseerden kunnen via deze website reageren op de verschillende woningen.

Lees meer