Nieuws

Ernstige consequenties voor kweken hennep

18 februari 2022

Het inrichten van een hennepkwekerij in een huurwoning geldt als woonfraude en heeft ernstige consequenties voor de huurder. Het betekent vrijwel altijd het beëindigen van het huurcontract, vrijwillig of daartoe door de rechter gedwongen. En alle kosten die met de ontruiming gepaard gaan, worden op de huurder verhaald. In veel gevallen sluit de burgemeester van de gemeente die het betreft de woning ook nog eens voor drie maanden.

Lees meer

Bouwen in recordtempo in Offem Zuid

8 februari 2022

Elke week een volledige verdieping met tien woningen. Zo snel gaat het momenteel met de bouw van ons complex met 68 appartementen – verdeeld over twee gebouwen - in de Noordwijkse wijk Offem Zuid. Aannemer Van Rhijn Bouw is langs de Beeklaan eind oktober 2021 begonnen met het heiwerk en de twee complexen zijn snel op het hoogste punt.

Lees meer

Ook een lift heeft niet het eeuwige leven

28 januari 2022

Onvermoeibaar ging het vijftig jaar van boven naar beneden. Maar op zeker moment is het toch gedaan. Als het niet meer rendabel is om reparaties uit te voeren, is een lift aan vervanging toe. Bij enkele complexen van Stek wordt ook jaar weer zo’n ingrijpende operatie uitgevoerd.

Lees meer

Ook Stek versoepelt coronamaatregelen

27 januari 2022

Nu de samenleving weer van het slot gaat, is er ook bij de dienstverlening van Stek meer mogelijk. Onze kantoren in Lisse en Noordwijk zijn open op de gebruikelijke tijden, alle reparatieverzoeken worden weer ingepland en het bezichtigen van woningen en tekenen van contracten is ook fysiek weer mogelijk.

Lees meer