Nieuws

Klein Sassembourg klaar voor bewoners

21 maart 2023

Op maandag 20 maart heeft Woonstichting Stek officieel het appartementencomplex “Klein Sassembourg” overgedragen aan GGZ Rivierduinen. Ter gelegenheid van de overdracht bood Stek een tuinbank aan voor de gemeenschappelijke tuin om hiermee de nieuwe huurders veel woonplezier te wensen. Begin april nemen de nieuwe bewoners hun intrek in het complex.

Lees meer

Regionale Realisatieagenda Wonen getekend

15 maart 2023

De 14 woningcorporaties in de regio Holland Rijnland hebben op 14 maart de Regionale Realisatieagenda Wonen – Regio Holland Rijnland ondertekent. Stek is onderdeel van Holland Rijnland Wonen (HRW) de koepelorganisatie die tekende namens alle aangesloten corporaties.

Lees meer

Feestelijke opening Offem Zuid

13 maart 2023

Met de overhandiging van een fotocollage voor de centrale hal van ieder gebouw werden gebouwen Strandwal en Nieuwe Duinen van het project Offem Zuid feestelijk geopend. De nieuwe huurders ontvingen in januari al hun sleutel. Ontwikkelcombinatie Nieuw Offem Zuid (ONOZ), de gemeente Noordwijk en Woonstichting Stek en openden de twee gebouwen.

Lees meer

Nieuwe bomen aan de Brouwerlaan in Hillegom

7 maart 2023

De eerste week van maart heeft Woonstichting Stek in samenwerking met de gemeente HLTsamen nieuwe bomen geplant aan de Brouwerlaan in Hillegom.

Lees meer