CORONA: AANGEPASTE DIENSTVERLENING

Nieuws

HBVB-bestuurslid Mondriaan overleden

8 januari 2021

Bestuurslid Bert Mondriaan van de Huurdersbelangenvereniging Bollenstreek (HBVB) is op 80-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek. Met zijn heengaan verliest woonstichting Stek een betrokken, zeer actieve en gezellige huurdersvertegenwoordiger, schrijft Stek-bestuurder Hans Al in een condoleance aan het HBVB-bestuur.

Lees meer

Stek ook tijdens feestdagen bereikbaar

24 december 2020

Tijdens de feestdagen zijn we als woonstichting altijd bereikbaar voor spoedeisende zaken. Via ons centrale nummer 0252 - 430 500 wordt u doorgeschakeld naar onze bereikbaarheidsdienst. Dat geldt ook voor de donderdagen 24 december en 31 december vanaf 14.00 uur.

Lees meer

Kerstnummer bewonersblad Binnen is uit

22 december 2020

Net voor de kerstdagen valt ons bewonersblad Binnen bij de huurders in de bus, met ook dit keer weer een mix van leerzame, ontspannende en onderhoudende verhalen.

Lees meer

Bereikbaar en bij spoed aanwezig

15 december 2020

Het Kabinet heeft gisteravond ingrijpende maatregelen aangekondigd om de coronabesmettingen te verminderen. Nederland gaat op slot. Alles is erop gericht contactmomenten te verminderen. Veel winkels sluiten, scholen gaan dicht, reizen mag alleen als het echt nodig is en iedereen werkt zoveel mogelijk thuis.

Lees meer