CORONA meeste beperkingen opgeheven

Nieuws

Meepraten over wijk Geestwater

2 september 2021

Stek is een van de partners bij het ontwikkelen van de nieuwe woonwijk Geestwater, aan de zuidkant van Lisse. In deze laatste uitbreidingswijk van het dorp is ruimte voor ongeveer 450 woningen voor alle doelgroepen en voor elke portemonnee.

Lees meer

Stek waarschuwt tegen babbeltruc

1 september 2021

Het is triest dat we dit bericht met een zekere regelmaat moeten herhalen, maar er zijn weer oplichters actief die met babbeltrucs uw bankrekening proberen leeg te halen. Eerder deze maand werden twee van onze huurders in Lisse hier het slachtoffer van. Wijkagenten laten weten dat er ook meldingen komen uit andere delen van de Bollenstreek.

Lees meer

Stek bouwt in Offem Zuid

26 augustus 2021

Nu het Northgo-wijkje op het voormalige marktplein bijna klaar is, bouwt Stek in Noordwijk verder in de wijk Offem Zuid.  Ons eerste plan bestaat hier uit 68 (voornamelijk) 3-kamerappartementen. Ze worden aantrekkelijk en goed toegankelijk voor een brede doelgroep, onder wie ook ouderen of mensen die minder mobiel zijn. Er komt ook een (kleiner) aantal 2-kamerappartementen, vooral voor starters.

Lees meer

Weesfietsen rond complexen weggehaald

19 augustus 2021

Bij een aantal van onze wooncomplexen in Sassenheim en Hillegom zijn opruimacties gehouden om vele tientallen wrak- en weesfietsen te verwijderen. De rijwielen worden dertien weken bewaard in de opslag. Als de eigenaar zich dan nog niet meldt, worden de fietsen definitief afgevoerd.

Lees meer